• Kontakt-Telefon
  • +(381) 064 1674-240

lasersko podizanje grudi

UČINITE VIŠE ZA SVOJ IZGLED

Lasersko podizanje grudi

Ova procedura je namenjena stimulaciji i kondenzaciji kolagenih vlakana kože. Njen cilj nije uvećanje  već podizanje grudi, odnosno skraćivanje rastojanja izmedju vrha bradavice dojke i ključne kosti. Ova metoda deluje suprotno na proces starenja dubokih slojeva kože jer utiče na stvaranje novog potpornog tkiva i novih ćelija. Prednost ove tehnike je što ne dovodi do lokalnog podizanja temperature iznad granice od 42 C, i ne oštećuje tkivo dojke jer ne doseže u njene dublje slojeve.

Prilikom izvodjenja tretmana  nema bola, a klijenti mogu da osete samo lagano peckanje, kada laserski zrak prelazi površinu kože i lagano je zagreje. Metodom se tretira kompletna prednja strana grudnog koša. Kako se skraćenje i kontakcija kolagena  postiže nakon prvog laserskog tretmana, to su i rezultati odmah vidljivi. Procedura se može ponavljati nakon 6 meseci, na zahtev klijenta. Uobičajeno je da se jednom godišnje radi tretman održavanja.

Ovaj metod ne može da se primenjuje kod pacijentkinja koje imaju neku od opštih kontraindikacija za primenu lasera kao što su maligniteti, koagulopatije, sistemske bolesti vezivnog tkiva, teške imunodeficijencije, epilepsija, akutna zapaljenja u zoni grudnog koša. Tretmani se ne rade ženama u periodu trudnoće i dojenja.

Cenovnik Upoznajmo se
tretmani-laserom
Laserski tretmani

Dr Jasminka Krdžović

Dr Snežana Zatežić

tretmani-laserom
Tretmani lica i tela

Suzana Plazinić

Katarina Rakić

Copyright © 2016 www.lasercosmetics.rs. All rights reserved.