• Kontakt-Telefon
  • +(381) 064 1674-240

lasrski tretman akni i ožiljaka od akni

UČINITE VIŠE ZA SVOJ IZGLED

Laserski tretman akni i ožiljaka od akni


Izraz "akne" je naziv za zapušene pore (sa crnim i belim vrhom), bubuljice i ciste koje se javljaju na koži. Akne se najčešće javljaju kod većine tinejdžera ali su i mnoge odrasle osobe pogodjene ovim problemom. Akne su vrlo uznemirujuće u bilo kom uzrastu, pogotovu kad nakon njih ostanu ožiljci.

Akne nastaju onda kada visoki nivo odredjenih hormona u telu stimulišu lojne žlezde da proizvode višak sebuma. Ove izlučevine ostaju začepljene u žlezdama, a zatim bakterijska flora sa površine kože naseljava zapušenu lojnu žlezdu, te dovodi do upale i onoga što mi prepoznajemo kao bubuljice.

Laserski tretman akni predstavlja jedno od najefikasnijih oružja u borbi protiv akni.

Nd-YAG i Er-YAG tehnologija laserskog tretmana akni cilja i uništava bakterije u koži koje su odgovorne za nastanak akni, kako bi se sprečilo njihovo buduće pojavljivanje na licu, grudima ili ledjima. Laserski tretmani ožiljaka od akni može umanjiti ožiljke ili čak učiniti da oni u potpunosti nestanu. Prekomeran površinski sloj apsorbuje svetlosne talase koje laser emituje i koji se prenose kroz mali, gladak ručni nastavak koji se nežno postavlja na površinu kože. Time se izaziva reakcija koja započinje rešavanje problema. Tehnologijom hladjenja hladnim vazduhom štiti se koža tokom rada.

Preporučuje se 2-6 tretmana. Izmedju tretmana bi trebalo da prodje 2-3 nedelje. Dobrobit tretmana su: čistija koža, ugodna procedura koja se dobro podnosi, nema produženog vremena oporavka.

Cenovnik Upoznajmo se
tretmani-laserom
Laserski tretmani

Dr Jasminka Krdžović

Dr Snežana Zatežić

tretmani-laserom
Tretmani lica i tela

Suzana Plazinić

Katarina Rakić

Copyright © 2016 www.lasercosmetics.rs. All rights reserved.
<